7.1.2016

Tililuotto vs. paukkuvat pakkaset

Joulun aika päättyi eilen loppiaiseen, mutta kylmät, paukkuvat pakkaset ja tuimat Pohjolan tuuloset ovat vasta alkaneet, hrrr. Tänään on uutisoitu junien myöhästyvän aikatauluista, vuoroja myös perutaan kovan pakkasen takia. Sähkökatkot ovat yleisiä ja autot ovat kovilla, akun toimintakyky tulee viimeistään nyt testattua. Kylmyys on myös terveyshaitta esim. atoopikoille ja astmaatikoille ja onhan kylmyys tunteena ikävä, siksi haluamme olla lämpimässä.

Suomen Tililuotto on oiva apulainen myös pakkassäitä vastaan, sillä se on suuruudeltaan mahtavat 2000 euroa.

Tililuotolla tai osalla siitä voi ostaa esimerkiksi:
  • Ilmalämpöpumpun asennettuna.
  • Matkan lämpimään.
  • Talvivaatteet koko perheelle.
  • Autoon uuden akun ja lohkolämmittimen, sekä sisätilapuhaltimen.
  • Takkapuita tai lisäpattereita.
Tililuotto myönnetään aina 2000 euron suuruisena, mutta päätät itse paljonko siitä milloinkin haluat käyttää. Sinun ei siis tarvitse ottaa koko luottoa käyttöösi, vaan voit tehdä nostoja 20 euron ja 2000 euron väliltä kappalemääräisesti niin monta kuin haluat ja milloin haluat. Tililuotto on jatkuva luotto, eli sen voimassaoloaikaa ei ole määritelty.

Uutena asiakkaana saat mahtavan edun: ensimmäisestä rahanostostasi ei veloiteta lainkaan nostopalkkiota, joka normaalisti on 15 % nostettavasta rahamäärästä. Eli voit säästää jopa 300 euroa, nostamalla kerralla koko 2000 euroa.

Jos haluat alkaa taistoon pakkasia vastaan Suomen Tililuoton avustuksella, niin klikkaa linkkiä ja tervetuloa asiakkaaksemme! 


P.S. Jos sinulla ei ole tarvetta käydä taistoon pakkassäitä vastaan, voit tililuotolla hankkia myös talviurheiluvälineitä, Lapin matkan, tai tehdä mitä vaan keksitkin. 
Eli klik klik :)