25.6.2015

#LuottoaUnelmiin -kuvaa unelmasi ja voit voittaa 1000 euroa!

https://www.facebook.com/suomentililuotto/app_1585535975068639
 
Minulla on unelma! Unelmani on tehdä joku teistä onnelliseksi ja myötäelää hetki siinä onnentunteessa mukana.
 
Meillä kaikillahan on unelma tai useampi. Unelmat voivat olla ihan mitä tahansa, ne voivat olla aineellisia tai aineettomia, kuten: uusia vaatteita, nykyaikaisempi puhelin, polkupyörä, lomamatka, terveys, silmälasit..

 

Suomen Tililuotto etsii kuvia arjen unelmista. Jaa omasi ja voita 1000 euroa.

 
Haluaisimme tietää, mistä Suomalaiset unelmoivat ja millaisia kuvatoteutuksia unelmistanne luotte.
 
Mistä sinä unelmoit arjessasi?
 
Osallistu kuvakisaan jakamalla kuva unelmastasi Instagramissa tai Twitterissä. Merkitse kuvasi hastagilla #LuottoaUnelmiin.
 
 
 
 





12.6.2015

Lainaa ilman korkoa, voiko se olla totta?

 

Pystytkö järkevään päätöksentekoon myös raha-asioissa?


Monella meistä on taloudellisesti tiukkaa. Välttämättä tulot eivät ole huonot, menot vaan ovat suuremmat, tilapäisesti tai jopa jatkuvasti.

Luoton ottaminen arkisiin menoihin, saati sitten unelmien toteuttamiseksi koetaan monesti häpeälliseksi. Pikavipit ja tililuotot mielletään myös kalliiksi ja jopa laittomiksi. No, onneksi asia ei niin ole. Kiitos Suomen lainsäädännön, säätelee luotonantoa tiukat lakipykälät. Luotonantajan tulee olla rekisteröitynyt, (ei siis ole mahdollista kenelle tahansa). Luotonantoa myös valvotaan jatkuvasti.

Henkilökohtaisesti en pidä siitä, että luotonmyöntäjiä syytetään vastuuttomiksi, sillä luotonantajilta vaaditaan useita toimia, joilla kuluttajan maksukyky varmistetaan. Suomea syytetään holhousvaltioksi: mitään ei saa tehdä, kaikkea rajoitetaan. No tässä "pikavippi-keskustelussa" samaiset kuluttajat haluavat, että heitä holhotaan. Ollaan sitä mieltä, että kuluttaja ei pysty kieltäytymään lainatarjouksista, joita pursuaa aina kun netin, puhelimen, radion tai sähköpostin avaa. Miten sama kuluttaja pystyy kieltäytymään mistään? Peli-, vaate-, koru-, huonekalu-, matka- ja korttiluottotarjouksiakin tulee joka tuutista. Lähes kaikkea on mahdollista nykyään ostaa luotolla.

 

Peräänkuulutetaan yksilön vastuuta!


Ei Suomessa mitään voi ostaa niin, ettei sitä tarvitse maksaa takaisin. Jos maksut laahaavat myöhässä, niin kyllä niistä aina korko- ja perintäkuluja seuraa.

Toivomme asiakkailtamme samaa, mitä meiltä vaaditaan: vastuullisuutta!

On asiakkaan etu kartoittaa oma rahantarpeensa, vertailla eri palveluita keskenään, tutustua lainaehtoihin, miettiä kuinka selviää takaisinmaksusta ja jos jokin asia askarruttaa, niin aina kannattaa kysyä. Meillä lähestyminen on tehty erityisen helpoksi. Voit ottaa yhteyttä Livezhat-palvelun kautta, puhelimella, sähköpostilla tai vaikka kirjeellä, jos se on sinulle luontaisin tapa.

Haluan myös hieman oikoa harhakäsitystä lainaamisen kalleudesta. Mikäli perehdyt huolella lainaehtoihin, nostat tarvitsemasi kohtuullisen summan lainaa ja olet arvioinut takaisinmaksukykysi realistisesti, eivät kulut pääse yllättämään.

Suomen Tililuotolla on huipputarjous uusille asiakkaille:


  • Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto nostokuluitta 20 - 2000 €
  • Ilman korkoa, kun maksat lainaamasi summan takaisin ensimmäisenä eräpäivänä.
  • Tililuoton avaaminen on maksutonta
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksuja.
  • Ei tilinhoitopalkkiota, ei laskutuslisää.
  • Et tarvi vakuuksia tai takaajaa.
  • Osamaksumahdollisuus, jolloin toisesta laskusta alkaen veloitetaan kk-korkoa.
  • Suomalainen palvelu
  • Asiakaspalvelu paikalla

 

Pähkinänkuoressa: avaa tili tänään 12.6.2015, tee ensimmäinen nosto esim. 1000 €. Ensimmäisen laskusi eräpäivä on 31.7.2015. Maksamalla koko lainasaldosi 1000 € takaisin, sinulle ei tule mitään kuluja! Voiko lainaaminen enää halvempaa olla?


Halutessasi hyödyntää huipputarjouksemme klikkaa tästä